Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 11:45:26

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 1966 CHEVROLET IMPALA SS 396  (Okunma Says 12016 defa)
0 ye ve 2 Ziyareti konuyu incelemekte.
chevrolet60
Tayfun AKGÜN
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 4012

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!

« Yantla #10 : Ekim 11, 2016, 08:33:10 »

Ne kadar zevkli vallahi, insanýn kendi arabasýný kendi yapmasý. 66 özellikleri bol olan bir Impala olacak belli. Anladýðým kadarýyla 4 kapýdan bu hale geldi. Peki bu iþlemleri de kendiniz mi yaptýnýz? Çok imreniyorum, böyle olmak çok isterdim gerçekten. 10 parmaðýnda 10 dan da fazla marifet  Kahkaha Kolay gelsin, bekliyoruz geliþmeleri
Kaytl

Cezam müebbet aþk, tek sorun Impalasýzlýk...
fakioglu
fakioglu

evrimd evrimd

Mesaj Says: 883

ÝSMAÝl , EMRE / AKSARAY

« Yantla #11 : Ekim 11, 2016, 09:29:32 »

Ne kadar zevkli vallahi, insanýn kendi arabasýný kendi yapmasý. 66 özellikleri bol olan bir Impala olacak belli. Anladýðým kadarýyla 4 kapýdan bu hale geldi. Peki bu iþlemleri de kendiniz mi yaptýnýz? Çok imreniyorum, böyle olmak çok isterdim gerçekten. 10 parmaðýnda 10 dan da fazla marifet  Kahkaha Kolay gelsin, bekliyoruz geliþmeleri

Cok tesekkur ederiz tayfun .. evet bu projede yapilan herseyi sadece ibrahim yapiyor . ozellikle olcumlerde felan  cok titiz davraniyor. ben sadece yardim ediyorum ve doping vermeye calisiyorum :-) cunki bazen illalah ediyor  kolay bir proje degil . birde siradan bir dort kapidan kesme olsun istemiyoruz.
.su anda ic tarafi tamamen bitti gibi . usa dan taban saclarinida ejderbora kardesimiz getirtmis insallah onlarda 12 ci ayda takilir. . iki hafta 12 . ayda iki hafta yazin calisilinca anca bukadar oluyor :-)  . ilerledikce insallah burdan yapilan islemleri paylasiriz..
Kaytl

fakioglu
papatya54
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 819

Sedat Papatya/SAKARYA

Site
« Yantla #12 : Ekim 11, 2016, 10:54:35 »

Güzel,zevkli ama bir o kadar da meþekkatli bir süreç;Ancak gidiþat ise varýlacak mükemmel sonucun göstergesi;sizlere baþarý ve kolaylýklar dilerim;Sakarya'dan sevgi ve selamlarýmla Sedat Papatya
Kaytl

Anlatýlmaz ki;Yaþanýr !
alptuna
alptuna

evrimd evrimd

Mesaj Says: 920

Ýbrahim Fakioglu

« Yantla #13 : Ekim 11, 2016, 08:01:57 S »

Tayfun araba 4 kapi direkli orjinal klimali bir arabaydi bu islemleri abimle berabar kendimiz yapiyoruz bazen zevkli bazen stresli ufak ufak yapiliyor iste

Sedat abi bu sözleri senden duymak inan bana cok iyi bir Moral oldu tesekkürederim. Resimden anladigin gibi arabanin alt yapisi yani ic kisimlarida convertible den buna uyarlaniyor . Burada  restorasyon asamasinda iken sahibi ölen daha sonrasinda pek cok parcasi  ortak garajdaki diger kisiler tarafindan satilan sökülen kaybolan  bir kisinin Hanimindan 66 convertibleyi donör arac olarak  aldim .
bu arabanin arka ic camurluk davlumbazlari,marsbiyelleri,tentesi,tentehavuzu, ön camdiregi, kapilari,arka yan cam ic panelleri vs.vs. hepsi bu arabaya takiliyor ön cam cercevesi daha takilmadi o yüzden kelebek cam araligi ve cercevenin yüksekligi resimde belli oluyor zaten,  bu kasada seninde bildigin gibi sase sedanla ayni bir farkliligi yok  yavas yavas yapilacak ama öncelik su  an Mustang.selamlar.
Kaytl
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.023 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu