Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 01:28:49 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: 6 Volt Elektrik Sistemi Kullananlar  (Okunma Says 4598 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
sinannasirli

evrimd evrimd

Mesaj Says: 17

1953 Willys CJ-3B

« : Mays 05, 2014, 04:16:12 S »

Merhaba,
Acaba hala 6 volt elektrik sistemi kullananlar varsa bana akü için bir bilgi verebilir mi?
Hangi marka kullaniyorsunuz, ozel yapim mi yaptiriyorsunuz ve de acaba nereden aliyorsunuz?

Pendikte Sistem Aku Recep Bey bana 6 volt aku yapmis idi, fakat aküm bitti, yeniden almam lazim, biraz zorluk çekmekteyim.

Þimdiden Teþekkürler

Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #1 : Mays 06, 2014, 07:15:32 »

Merhaba,
Acaba hala 6 volt elektrik sistemi kullananlar varsa bana akü için bir bilgi verebilir mi?
Hangi marka kullaniyorsunuz, ozel yapim mi yaptiriyorsunuz ve de acaba nereden aliyorsunuz?
Pendikte Sistem Aku Recep Bey bana 6 volt aku yapmis idi, fakat aküm bitti, yeniden almam lazim, biraz zorluk çekmekteyim.
Þimdiden Teþekkürler
Sinan bey, yasadiginiz problem 6 Volt elektrik sistemine sahip olan tum klasik arabalarin ortak sorunlarindan birisi.Hem aku bulmak sorundur, hem de mars basma zaman zaman sorun olur, insani yolda birakabilir, ayrica gece yolculuklarinda farlarin gucu yolu aydinlatmak icin yetersiz kalir... Cogu kisi 12 Volt'a donus yollari arar, ama benim nacizane fikrim orjinalini muhafaza etmek yonundedir. Bence, ozel yapim bir aku bulmak zorundasiniz,bildigim kadariyla yurtdisindan getirme sansiniz yok, sadece biriler belki karayolu ile getirebilir.Bu konuda bilgi sahibi olan  arkadaslarimiz yardimci olacaklardir.Oncelikli olarak Cemal veya Murat usta ile bir konusun, sizi yonlendireceklerdir. Kolay gelsin . Cemal Usta : 0530 931 53 43 Murat Usta  : 0542 241 42 56
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
KemalAkel

evrimd evrimd

Mesaj Says: 10466

- C H E V R O L E T -

« Yantla #2 : Mays 06, 2014, 08:23:24 »

Sinan kardeþ selamlar, Serdar'ýn dediði gibi sen önce Cemal ustaya bir sor, netice olmazsa Ümraniye sanayide (tam yerini bilmiyorum) "CESA Akü" var, sipariþ üzerine 6 volt akü yapýyorlar.
Kaytl
sinannasirli

evrimd evrimd

1953 Willys CJ-3B

« Yantla #3 : Mays 06, 2014, 10:27:10 »

Bilgilerinize çok teþekkür ederim. Pendik oto Sanayi'de Recep Bey vardi Sistem Akü o da sipariþ üzerine yapiyordu, ama Klasik Oto sayisinin son zamnlarda artmasýna raðmen, hepsi 12 Volta çevrildiði için artýk talep kalmamýþ durumda. her akü markasýnýn 6 volt modeli yurtdýsýnda satýlýyor, fakat Turkiyeye pek getiren yok.
Ben aracýmýn 6 volt olmasýndan övünürken, her kaputu açanýn bunu 12 volta çevir demesi canýmý sýkmýyor degil, sorun yasasam da pek cevirmeyi dusunmuyorum. Bir sekilde bulunur herhalde, teþekkürler yardýmýnýz için.
Kaytl
sinannasirli

evrimd evrimd

1953 Willys CJ-3B

« Yantla #4 : Mays 06, 2014, 11:57:27 »

CE-SA akuyu aradim sagolsunlar cok yardimci olduler 1-2 gune kadar yapacaklar akümü. Ihtiyacý olanlara duyurulur.
Kaytl
sinan eren
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 906

« Yantla #5 : Mays 06, 2014, 04:50:06 S »

Sinan bey
merhaba geçen hafta kartal sanayiden aldým 55 plymouth için 6 volt akü çok güzel bir akü fiyatýda normal
size telefon numaralarýný vereyim.

Ýbrahim bey
0543 950 44 60

Kaytl
sinannasirli

evrimd evrimd

1953 Willys CJ-3B

« Yantla #6 : Mays 08, 2014, 11:58:42 »

Teþekkürler, dün ce-sa aküden akümü aldim, siz yazmadan once siparis vermistim, ama sizin telefonu da hemen listeme aliyorum, hem belki baskalarina da faydasi dokunur.
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.022 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu