Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 01, 2026, 08:54:36 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: KLASIK ARAC KUMLAMA YAPAN YER ISTANBUL AVRUPA YAKASI ARANIYOR  (Okunma Says 9163 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
66coupe
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 147

Barbaros Arýoðul

« Yantla #10 : Kasm 06, 2012, 04:39:46 S »

Artýk kumlama kum kullanýlarak yapýlmýyor. kum saç a zarar vedýgýnden tuz denýlen býr madde ile yapýlýyor. Kadosan sanayide halil safak usta kendi yaptýgý arabalarý tuz la kumluyor dýsarýya iþ yaparmý bilmem bir konusun veya kim yapýyor bilgisi vardýr. iþini iyi bilen birinin yapmasý lazým yoksa kaporta deforme olursa iþ b.k a sarar.
Kaytl
impala

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1233

Mustafa/ALMANYA

« Yantla #11 : Kasm 06, 2012, 05:09:51 S »

Artýk kumlama kum kullanýlarak yapýlmýyor. kum saç a zarar vedýgýnden tuz denýlen býr madde ile yapýlýyor. Kadosan sanayide halil safak usta kendi yaptýgý arabalarý tuz la kumluyor dýsarýya iþ yaparmý bilmem bir konusun veya kim yapýyor bilgisi vardýr. iþini iyi bilen birinin yapmasý lazým yoksa kaporta deforme olursa iþ b.k a sarar.

buda dogru ama özel kumlar var onlada oluyor bilgiiocin tessekkürler ,
Kaytl
alptuna
alptuna

evrimd evrimd

Mesaj Says: 920

Ýbrahim Fakioglu

« Yantla #12 : Kasm 06, 2012, 07:41:23 S »

Dogru bilincsiz yapilan kumlama araca zarar verebilir esasen dikkatedilmesi gereken Kum tanesinin büyüklügü, havabasincin siddeti, kumlama tabancasinin yüzeye olan uzakligi ve acisi  eger bunlar dogru yapilirsa hic birsey olmaz. Banim sahsi düsüncem eger bir araba restore olacaksa mutlaka kumlanmali zimparalama veya tel firca usulü ile tam olarak pasdan temizlemek mümkün degil malesef.
Kaytl
57erol
H-QP 57 GURBET DE YABANCI MEMLEKET TE ALMANCI

evrimd evrimd

Mesaj Says: 5728

« Yantla #13 : Kasm 06, 2012, 08:55:44 S »

Mustafa al sana alternatif (Trockeneis) kuru buz ile temizleme. kumlamada biliyorsun Kumun hepsi temizlenmiyor ama buz buharlasip gidiyor

http://www.youtube.com/watch?v=4G08YQS9zRk&sns=em

http://www.youtube.com/watch?v=xhQnSGBQ4Q8&sns=em

Kaytl

chEROLet
Chevy Salih
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1004

Salih Tufan / Almanya

« Yantla #14 : Kasm 06, 2012, 11:55:12 S »

Mustafa al sana alternatif (Trockeneis) kuru buz ile temizleme. kumlamada biliyorsun Kumun hepsi temizlenmiyor ama buz buharlasip gidiyor

Dikkat!!! Kuru Buz ile temizlemede sadece Boya,Astar,Zift ve benzeri temizleniyor, Pas'li olan yerler yine Pas'li kaliyor.
Kumlamanin cok cesitleri var, ben Plastik (Granulat) ile temizlettim bir'de Ceviz Kabugu veya Cam Toz'u ile temizleme yapiliyor bu yöntemlerde Pas'lar da yok olup temizlenmis oluyor.
Kaytl

impala

evrimd evrimd

Mesaj Says: 1233

Mustafa/ALMANYA

« Yantla #15 : Kasm 07, 2012, 03:15:12 »

BAKACAM ARTIK EROL ABI SALIH ABI TRABZONDA 56 MI KUMLATTIM COKDA GÜZEL OLDU FABRIKASI OLAN BIR DOSTUM BANA ÖZEL OLARAK KUMLAMAYI YAPTIRDI FARKLI KUM ALARAK YAPMISDI::tel acip ögrencem ne aldigini
Kaytl
Sayfa: 1 [2]  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.023 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu