Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Mays 02, 2026, 03:33:15 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: [1]   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: ikaz sesi  (Okunma Says 4397 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
caprice

evrimd evrimd

Mesaj Says: 51

« : Ekim 15, 2009, 09:40:03 »

70 serili amerikanlarda kapý açýldýðýnda ikaz sesi geliyor acaba kontaklanmý ilgili .Nasýl çalýþýyor bilen varmý yeni arabalar gibi farlarlan ilgilimi.
Kaytl
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 645

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #1 : Ekim 15, 2009, 10:09:07 »

O SES BÝZÝM BUZZER DEDÝÐÝMÝZ PARÇADAN GELÝR ,YA ANAHTAR KONTAKTADIR YA KONTAK KÝLÝTLÝ DEÐÝLDÝR ,YADA LAMBA AÇIKTIR ,YADA PARÇA BOZUKTUR ,GÖÐÜSÜN ALTINDA YUVARLAK CEVÝZ BÜYÜKLÜÐÜNDE BÝR PARÇADIR ,RENGÝ GENELLÝKLE METALÝKTÝR.
Kaytl
bigshark
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

Mesaj Says: 14768

SERDAR GENÇ/ Abi ýsýrýr mý? Yok, Isýrmaz , Öper !

« Yantla #2 : Ekim 15, 2009, 10:29:48 »

Evet, Hakan'in dedigi gibi;  o ses (Buzzer), anahtar kontakta ise  ve surucu kapiyi acmissa, surucuyu anahtari ustunde birakip gitmesin diye muhtemel hirsizliklara karsi uyarmak icin konulmustur. Tabiiki bozuksa kontakta anahtar olmasa dahi calabilir.. 

Bunun yaninda; 70 'li yillarda, ozellikle Caprice  model Chevy'lerde emniyet kemeri ikaz isigi ve ikaz sesi de vardir. Butun bunlar, o yillarda Amerikan Federal Guvenlik yasalarina uyum saglamak uzere arabalara konulmus ozelliklerdir.
Kaytl

57 Chevy is the BEST!
caprice

evrimd evrimd

« Yantla #3 : Ekim 15, 2009, 11:26:46 »

Evet ilginize teþekkürler farlar için deðil sanýrým demek þimdi iþi bilen elektirikçi ustasýna gerek var .Acaba kontaðýn içinde siviç gibi birþeymi var.
Kaytl
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #4 : Ekim 15, 2009, 05:11:39 S »

SÝSTEM BASÝT BÝR MANTIKA ÇALIÞIR ,KONTAKTAN GELEN YADA SÝNYALDEN GELENGERÝ AKIM BUZZER ÝÇÝNDEKÝ PLATÝNLÝ MEKANÝZMAYI ÇALIÞTIRI ,ÇOK ÇALIÞINCA YA PLATÝN MEME YAPAR HÝÇ ÇALIÞMAZ YADA KAYNAR HÝÇ SUSMAZ
Kaytl
caprice

evrimd evrimd

« Yantla #5 : Ekim 15, 2009, 06:54:11 S »

Ýlgine teþekkürler buzzer dediðin alet çalýþýyor.herhalde kontaktan giden akýmda birþey var.2 elektirikçiye sordum kendilerine güvenip bakmýyorlar. sorsan ustayýz diyorlar nerede o eski babalarýmýzýn  zamanýndaki ustalar .
Kaytl
whitecaprice
ÝKOD ÜYESÝ

evrimd evrimd

HAKAN KUÞÇU

« Yantla #6 : Ekim 15, 2009, 07:33:34 S »

SEVGÝLÝ CAPRÝCE SEN NERDEN KATILIYORSUN FORUMA
Kaytl
SELCUKLU42

evrimd evrimd

Mesaj Says: 345

Abdullah Ener

« Yantla #7 : Ekim 16, 2009, 12:04:21 S »

Benim 79 regal,de, araç stop konumundayken,far düðmesini açýk unutup sürücü kapýsýný açarsan,sürücü kapýsýný tam kapatmadan kontaðý açarsan direk öterek, devreye giriyor.Ayrýca emniyet kemerini takmadan motor çalýþtýrýlýr ise bir uyarý ýþýðýyla beraber kesik kesik 8  10 kez öterek devreye giriyor.Ýlk iki þýkta far düðmesini veya kapýyý kapatmadan devreden çýkmýyor.Üçüncü þýktakinde ise 8,10 saniyede kendiliðinden devreden çýkýyor.
Kaytl
caprice

evrimd evrimd

« Yantla #8 : Ekim 16, 2009, 12:23:09 S »

Merhaba  ben Marmaristeyim 1973 model caprice classiðim var .regali olan arkadaþa teþekkür ediyorum her halde chevrolet ler buick ler kadar kopmplike olmamasý lazým emniyet kemeri ýþýklý olarak çalýþýyor þimdi tamircime gösterdim ama pek anlamadý bana tam 71 den 76 ya kadar impala yada caprice olan bir otomobil olmasý lazým tam anlamýylan görevi nedir  hangi koþullarda çalýyor .saygýlar sunuyorum.
Kaytl
Sayfa: [1]   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.022 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu