Duyurular: HIZ DEÐÝL, HAZ ÝÇÝN
www.ikod.org.tr
facebook.com/ikodklasik
twitter.com/ikodklasik
youtube.com/ikodklasik
instagram/ikodklasik
forum.ikod.org.tr
ikodklasik@gmail.com
*
Hogeldiniz, Ziyareti.Ltfen giri yapn veya kayt olun. Temmuz 28, 2026, 09:57:17 S

Kullanc adnz, parolanz ve aktif kalma sresini giriniz

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]  Hepsi   Aa git
  Yazdr  
Gnderen Konu: DERÝNMAVÝ'YE GEÇMÝÞ OLSUN...  (Okunma Says 20321 defa)
0 ye ve 1 Ziyareti konuyu incelemekte.
SonOFStorm

evrimd evrimd

Mesaj Says: 301

YAÞAR BARIK / KAYSERÝ

« Yantla #40 : Haziran 16, 2009, 05:53:04 S »

Göksel abi cook gecmiþ olsun allah acil sifalar versin. en kýsa zamanda gönül ablanýnda yazýlarýný bekliyoruz.
Kaytl

SON OF STORM
derinmavi
Gönül Gül

evrimd evrimd

Mesaj Says: 865

« Yantla #41 : Haziran 21, 2009, 09:52:15 »

Derinmaviniz tekrardan huzularda ee naapmak gerek irtibatý koparmamak gerenkk...
Huuuuu huuuu sayýn dostlar inanýn varlýðýnýzý ve dualarýnýz hep hissettim bensiz klasikoto olarmý hiç ayrýca sizlere iyi dilekleriniz için çok teþekkür ediyorum allah sizin gibi dostlarý verdiði için aðbim ve ben çok ama  çok þanslýyýz aðbilerim kardeþlerim çok saolun.Dediðiniz gibi þimdilik þükür hamd olsun iyiyim tabi zamanla dahada iyi olucak ama biraz sizlerden uzak kalýcam ama olsun saðlýk olsun ben sizleri hep iyi hatýrlýyorum sizde beni öðle hatýrlayýn Kahkaha Bir sona geldiðin için aðlama sakýn,Onu yaþadýðýn için gülümseyin dostlarým..
Cenab-ý Hak tum sifa bekleyenlere yardým etsin.Sayýn dostlarým Annem çok mutlu tabi bana bir daha yaþama sevinci verdi için sizlerin huzurunda ona tekrar çok teþekkür ediyorum caným annnem..
Aslýnda giderken sizlere yazýcaktým ama üzmek istemedim çünkü yeni bir olay deðil tam 13 yýl oldu tüm ailem ile uðraþýyoruz ve sonuna geldik mevlam yardým etti þimdi yeni bir hayata tekrar  merhaba dedim..Ýlk önce 56 týmýza bir deðiþim yaptým aaaa dedim ben ondan aþaðýmý kalýcam sýra bendeydi aradan çýkardýk iyi oldu  Karizmatik

Hayatýn önünüze, Hz. Mevlana'nýn tarif ettiði gibi dostlar çýkarmasýný diliyorum.
Gerçek Dost
Sevilecek biri olmadýðýn zamanlarda bile Seni Sevmeli...
Sarýlýnacak biri olmadýðýn zamanlarda bile Sana sarýlmalý....
Dayanýlmaz olduðun zamanlarda bile Sana Dayanmalý..
Dost dediðin; fanatik olmalý;
Bütün dünya seni üzdüðünde Sana moral vermeli,
Güzel haberler aldýðýnda seninle dans etmeli,
Ve aðladýðýnda, seninle aðlamalý...
Ama hepsinden daha çok;
Dost matematiksel olmalý;
Sevinci çarpmalý...
Üzüntüyü bölmeli...
Geçmiþi çýkarmalý...
Yarýný toplamalý...
Kalbinin derinliklerinde ihtiyacý hesaplamalý...
Ve her zaman Bütün parçalardan daha büyük olmalý...
Ýþi bitince seni bir tarafa atmamalý...

Hz. Mevlana
Kaytl

Yaþamýnýzdaki her sorun, içinde bir armaðan saklar.
derinmavi
Gönül Gül

evrimd evrimd

Mesaj Says: 865

« Yantla #42 : Haziran 21, 2009, 10:49:19 »

Sayýn ÝKOD - Ýstanbul Klasik Otomobilciler Derneði,SELCUKLU42 sayýn konya,Hakan Er aðbicim,Kemal aðbicim,can izmir arkadaþým,Haþim aðbicim,57 ford suat aðbicim,deeppurple arkadaþým,umut arkadaþým,64 Impala SS Conv. salih bey,57erol EROL GÜRYALCIN aðbicim,sezgin59 aðbicim merak etme çýkayým tüm resimlerini yayýnlýcam,klasikadmin cihan aðbicim,1960impala Alaattin Abanoz aðbicim,classic61  Melih Kayýran bey,bigshark serdar bey,zelzelehakan aðbicim,sinan eren arkadaþým,alptuna bey,DAZKIR bey,1955semih aðbicim,cuneytkar aðbicim,özgür bey,akrepahmet aðbicim,erciyes bey,mopar özdemir aðbicim,58ali bey,papatya54 sedat aðbi,sayýn CADDYFAST,sayýn ziya umutgün aðbi ,1956CHEVY hakan arvay aðbicim,sayýn cengiz arsay bey,Haluk14 Haluk Boyacý bey,Sayýn deniz,kosdag mehmet aðbicim,SonOFStorm
yasar BARIK arkadaþým,ve tabiki caným aðbicim göksel hepinizin iyi dilekleri için k teþekkürler saolun.
Kaytl

Yaþamýnýzdaki her sorun, içinde bir armaðan saklar.
SELCUKLU42

evrimd evrimd

Mesaj Says: 345

Abdullah Ener

« Yantla #43 : Haziran 21, 2009, 03:02:52 S »

sevgili gönül kardeþim.Hoþgeldin.Rabbim.den sana ve sevenlerine uzun ve mutlu ömürler dilerim. Size ve annenize Tekrar geçmiþ olsun.Abdullah Ener.
Kaytl
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]  Hepsi   Yukar git
  Yazdr  

Gitmek istediiniz yer:  

MySQL Kullanyor PHP Kullanyor Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines

HIZ DEÐÝL,HAZ ÝÇÝN!
XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu! KOD Design by nar biliim
Bu Sayfa 0.025 Saniyede 19 Sorgu ile Oluturuldu